Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BOUWER MANAGEMENT & COACHING

Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie

EXECUTIVE COACHING

Durft u uw essentie te pakken en daar naar te leven?

Executive coaching is bedoeld voor u als directeur, ondernemer, medisch manager of topmanager.

Bouwer Management & Coaching biedt dit aan vanuit de gedachte dat het van essentieel belang is dat u als leider talentvol acteert, dat u in contact staat met uw innerlijke drijfveren, uw authenticiteit én dat u uw capaciteiten optimaal benut.

Vanuit uw organisatie wordt immers effectief leiderschap van u verwacht.


Vanuit mijn 25 jaar lange (senior) managementervaring in het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening en medische sector, bied ik u een combinatie van inspiratie, expertise, structuur en een klankbord.

Met inzet van humor daag ik u uit om te onderzoeken en te reflecteren. Soms is daar moed voor nodig, vaak vergt het doorzettingsvermogen. Ik ben uw sparringpartner die u confronteert, spiegelt en ondersteunt.


Executive coaching is maatwerk; uw vraag is uniek en daar wordt het coachingsaanbod op aangepast. Soms zijn één of twee gesprekken voldoende om een volgende stap te zetten. Soms loopt de coach langere tijd met iemand mee om dieper- of achterliggende thema's uit te werken.


Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Aan de hand daarvan beslist u of u verder wilt.

'De weg is wijzer dan de wegwijzer'

(Prof. dr. Ulrich Libbrecht)