Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BOUWER MANAGEMENT & COACHING

Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie

COACHING VOOR MEDISCH SPECIALISTEN EN ZORGPROFESSIONALS 

Effectief - Inspirerend - Professioneel.

Analytisch, verbindend, nieuwsgierig en pragmatisch; met mijn rijke ervaring aan coaching in de medische wereld pak weet ik vanuit eigen expertise en ervaring als arts als geen ander dat de specifieke medische cultuur, de dynamiek en grote verantwoordelijkheid, het een boeiende wereld apart maakt.


Voor veel medici is een externe coach niet vanzelfsprekend. Mensen genezen is vaak hun belangrijkste drijfveer. De nadruk ligt op de professionele prestaties. Wat enorm waardevol is. Persoonlijke beleving in de uitoefening van het beroep krijgt minder aandacht.

Landelijk is er echter een tendens dat artsen steeds vaker behoefte hebben aan ondersteuning, momenten van reflectie en inspiratie.

Om professionele en persoonlijke ontwikkeling, vakmanschap en passie met elkaar te verbinden. Als basis voor krachtig en effectief functioneren. En daarmee vaak heilzamer dan vooraf wordt gedacht.


Zowel persoonlijke als loopbaanvraagstukken kunnen onderdeel zijn van het coaching traject. De ervaring leert dat in 80% van de individuele trajecten drie tot vier gesprekken effectief zijn.


Ik ben BIG, EQA en IFMS gecertificeerd, licentiehouder van MPA MindSonar® en bij de NOBCO aangesloten. Daarnaast ben ik als associate verbonden aan COURIUS en de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

'De werkelijkheid bestaat voor

een mens niet uit feiten,

maar uit mogelijkheden'.’


Arnold Cornelis

Zorgorganisaties waarin Bouwer Management & Coaching coaching verzorgt zijn o.m.:


Albert Schweitzer ziekenhuis

Erasmus Medisch Centrum

Fransiscus Gasthuis Rotterdam

Fysioplus

Gezondheidscentrum Zuiderkroon

HWW Zorg

IJsselland ziekenhuis

Leids Universitair Medisch Centrum

Maasstad ziekenhuis

Rijndam Revalidatie

RIVAS Zorggroep

Utrechts Medisch Centrum

Zorg op Noord